Cum iti alegi corect sutienul potrivit ?

Atunci cand vrei sa iti alegi modelul potrivit de sutien push up, este recomandat sa te gandesti, mai intai, la ce model de sutien ai nevoie si abia apoi ce model de sutien iti place mai mult. Daca porti timp indelungat un model de sutien care iti este incomod, chiar daca iti place la nebunie modelul, risti sa te ranesti sau sa te alegi cu dureri neplacute.

Cel mai mult conteaza sa iti stabilesti cu exactitate marimea cupei. Un sutien mai mare sau unul mai mic risca sa creeze un aspect inestetic, mai ales daca porti un decolteu generos.

Foarte important este materialul din care este confectionat sutienul. Cu cat este de mai buna calitate cu atat este mai confortabil de purta. Cele mai conformtabile sutiene pentru purtat zi de zi raman cele din bumbac.

ATENTIE ! Sutienele push up sunt menite sa ofere o ridicare naturala a sanilor, sa modeleze placut sanii, dar nu pot in niciun fel sa contribuie sa marirea acestora. Nu incercati sa obtineti efecte extreme cu ajutorul sutienelor push up, riscati sa oferiti celor din jur un aspect mult prea fals si strident. Sutienele push up doar ajuta la sublinierea formelor feminine, dar nu le pot modifica.

Cum iti poti afla cu exactitate marimea cupei:

  •  cu ajutorul unui centimetru trebuie sa iti masori pieptul, chiar sub linia sanilor.
  •  apoi, cu acelasi centimetru, iti masori circumferinta pieptului trecand centimetrul peste sani.
  • scade din dimensiunea circumferintei pieptului obtinuta prin trecerea centimetrului peste sani dimensiunea obtinuta din prima masuratoare. Felicitari - rezultatul obtinut reprezinta exact marimea cupei de sutien de care ai nevoie.

Cum se traduc in centimetri numerele de marime a cupei de sutien :

între 0 cm şi 1.5 cm - AA

între 1.5 cm şi 2.5 cm - A

între 2.5 cm şi 6.5 cm - B

între 6.5 cm şi 9 cm - C

între 9 cm şi 11.5 cm - D

între 11.5 cm şi 15 cm - DD(E)

între 15 cm şi 18 cm - DD(F)

între 18 cm şi 20.5 cm - G


Mai multe amanunte privind modul in care iti poti stabili marimea sutienului gasiti si aici:

femeia.ro - Secretul nevazut al seductiei: sutienul

121.ro - Gaseste sutienul perfect!

lady4ever.ro - Cum sa-ti alegi sutienul perfect?

eva.ro - In cautarea sutienului ideal

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu